Πάτρα: Τρεις νεκροί σε τροχαίο – Ανάμεσά τους παππούς και εγγονός

Διαβάζεται σε 2'
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα tempo24.news

Πολυτελές όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών και συγκρούστηκε με ΙΧ. Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην είσοδο της πόλης της Πάτρας το βράδυ της Κυριακής (24/9) στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν πολυτελές αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός και ο εγγονός του που ήταν συνοδηγός, καθώς επίσης και η οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα pelop.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ, η τρίτη συνεπιβάτηδα του πολυτελούς οχήματος.

 

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, δεν τα κατάφερε.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα