Πειραιάς: Απείλησε με μαχαίρι και λήστεψε έγκυο υπάλληλο καταστήματος

Διαβάζεται σε 1'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου iStock

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 33χρονος για ληστεία σε βάρος εγκυμονούσας σε κατάστημα στον Πειραιά.

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (13/08), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 33χρονος από την Ζιμπάμπουε κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ επάγγελμα και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, ο 33χρονος εισήλθε σε κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά, και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος εγκυμονούσας υπαλλήλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την διαπραχθείσα ληστεία, προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Στο πλαίσιο αυτό, εντόπισαν τον 33χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της εν λόγω ληστείας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως δράστης επιπλέον δύο περιπτώσεων ληστειών, που έλαβαν χώρα τη 7η και 12η Αυγούστου, σε καταστήματα στην περιοχή του Πειραιά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα