Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί – Άδειασαν χρηματοκιβώτιο εταιρείας χρυσού

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Με τη μέθοδο του ριφιφί, άγνωστοι μπόρεσαν να “τρυπώσουν” στο εσωτερικό εταιρείας εμπορίας χρυσού κατά τη διάρκεια του τετραημέρου του Πάσχα

Διάρρηξη με την μέθοδο του «Ριφιφί» πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες σε βάρος εταιρείας εμπορίας χρυσού, που στεγάζεται στον 1ο όροφο κτιρίου επί της οδού Νοταρά, στον Πειραιά.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από υπευθύνους της εταιρείας χθες νωρίς το πρωί. Οι δράστες, παραβιάζοντας παράθυρο εισήλθαν σε ναυτιλιακή εταιρεία και στη συνέχεια, ανοίγοντας τρύπα σε μεσοτοιχία, εισήλθαν στην εταιρεία εμπορίας χρυσού, ιδιοκτησίας ενός 56χρονου, όπου αφού ερεύνησαν τους χώρους, άνοιξαν τρύπα σε χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη, χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ, ωστόσο θα γίνει λεπτομερής απογραφή για να υπάρξει και πιο σαφής εκτίμηση των κλοπιμαίων.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και αναζητούνται βιντεοληπτικά υλικά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες των Αρχών για την ταυτοποίηση των δραστών.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα