Πειραιάς: Νεκρός 59χρονος εργάτης καθαριότητας

Διαβάζεται σε 2'
Απορριμματοφόρο στον Πειραιά
Απορριμματοφόρο στον Πειραιά (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI)

Τη ζωή του έχασε εν ώρα εργασίας 59χρονος υπάλληλος καθαριότητας στον Δήμο Πειραιά,. Η ανακοίνωση Μώραλη.

Εργάτης καθαριότητας στο Δήμο Πειραιά έπεσε νεκρός το πρωί της Τρίτης (30/7) κατά τη διάρκεια της αποκομιδής.

Σύμφωνα με το 902.gr, ο 59χρονος εργάτης, Θεόδωρος Γκόνης, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ωστόσο, συνάδελφοί του καταγγέλλουν πως υπεύθυνη για τον θάνατο είναι και η υπερεντατικοποίηση της εργασίας, καθώς ο δημοτικός υπάλληλος δούλευε διαδοχικές μέρες βράδυ ενώ του χρωστούσαν και πολλά ρεπό.

“Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την απώλεια του Θεόδωρου Γκόνη, εργαζομένου συμβασιούχου στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως στη διάρκεια της βάρδιάς του. Εργαζόταν ως πλήρωμα σε απορριμματοφόρα του Δήμου τα τελευταία χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Σημειώνεται ότι δύο ημέρες νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής (28/7), ένας ακόμα υπάλλληλος καθαριότητας έχασε τη ζωή του στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή.

Ο 58χρονος οδηγός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε τελειώσει την εργασία του αφήνοντας τα σκουπίδια. Κάποια στιγμή παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και αμέσως μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο άνδρας δεν τα κατάφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα