Πέραμα: Καταθέσεις και κάμερες “έδειξαν” την μητέρα στην υπόθεση ασέλγειας της 6χρονης

Πέραμα: Καταθέσεις και κάμερες “έδειξαν” την μητέρα στην υπόθεση ασέλγειας της 6χρονης
Θύμα κακοποίησης Getty Images/iStockphoto

Η 27χρονη ισχυρίστηκε πως όταν είδε τις άσεμνες στάσεις του δράστη προς το παιδί της, δεν αντέδρασε γιατί είχε όπλο. Ωστόσο, από τις κάμερες φαίνεται να τον χαιρετάει και να την φιλάει στο πρόσωπο.

Ύποπτη θεώρησε την στάση της 27χρονης μητέρας του 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα ο εισαγγελέας Πειραιά και άσκησε δίωξη και σε εκείνη πέρα από τον 43χρονο Ιρακινό δράστη, για συνέργεια σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως είχε μεταβεί στο συγκεκριμένο πλυντήριο με σκοπό να ζητήσει κάποια χρήματα που είχε δανείσει τον 43χρονο και της τα χρωστούσε και πως όταν μπήκε στην αποθήκη και είδε τον δράστη σε άσεμνες στάσεις με το παιδί της, δεν αντέδρασε γιατί είδε ένα όπλο στο κομοδίνο του.

Ωστόσο, το βιντεοληπτικό υλικό της επιχείρησης δίνει την εντύπωση ίσως μίας οικειότητας και μίας αντίδρασης, που ειδικά με όσα συνέβησαν δεν δικαιολογείται, αφού φαίνεται ο δράστης να φιλάει το παιδί στο πρόσωπο όπως και την μητέρα του και να χαιρετάει ο ένας τον άλλον πριν φύγουν… Φαίνεται όμως ότι και οι καταθέσεις που υπάρχουν στο προανακριτικό υλικό δημιουργούν μία προβληματική εικόνα για την μητέρα.

Ο δράστης θα απολογηθεί στον Ανακριτή την Δευτέρα (03/04) για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ωστόσο θα κληθεί και η μητέρα του παιδιού να δώσει τις εξηγήσεις της και η εισαγγελία κρίνει ότι η στάση της είναι άξια μεγαλύτερης διερεύνησης γι’ αυτό και της ασκήθηκε η σχετική δίωξη.

Η ίδια μένει με το παιδί της και τον σύντροφό της που δεν είναι πατέρας του παιδιού. Σύμφωνα με όσα είπε το παιδί, έχει πέσει και σε προγενέστερο χρόνο θύμα ασελγών πράξεων από τον ίδιο δράστη, που τοποθετούνται πιθανόν έως και πριν έναν χρόνο, χωρίς όμως το παιδί λόγω και της ηλικίας του να μπορεί να προσδιορίσει πλήρως.

Όπως επίσης προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ήταν σεσημασμένος καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Για το θύμα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και πέντε USB που εξετάζονται για το περιεχόμενό τους και έχουν αποσταλεί για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα