Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ

Διαβάζεται σε 2'
Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ
EUROKINISSI

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η δημοσιογράφος Χαρά – Μαρία Κιοσσέ. Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την απώλεια της δημοσιογράφου Χαράς – Μαρίας Κιοσσέ, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (17/10), σε ηλικία 90 ετών.

Η Χαρά- Μαρία Κιοσσέ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Αφού αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θηλέων Pierce College παρακολούθησε μαθήματα Οικονομικών στο Λονδίνο. Η δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 1960 στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ ενώ αργότερα εξειδικεύτηκε σε θέματα αρχαιολογίας, πολιτισμού και οικολογίας. Στις εφημερίδες «Βήμα» και «Τα Νέα» εργάστηκε για πενήντα χρόνια αποκαλύπτοντας και περιγράφοντας γεγονότα και δρώμενα που πολλές φορές δεν έχουν σχετική προβολή.

Η Χαρά Κιοσσέ υπήρξε μία καλλιεργημένη, καταξιωμένη και απόλυτα καταρτισμένη δημοσιογράφος, που άφησε το αποτύπωμά της στο πολιτιστικό και ιδιαίτερα στο ρεπορτάζ αρχαιολογίας, αναφέρει επίσης η ΕΣΗΕΑ.

Ο αποχαιρετισμός στη Χαρά Κιοσσέ θα γίνει τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024, στις 11:30 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα