Πέθανε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα

Πέθανε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα
Η Όλγα Δαλέντζα video printscreen

Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα. Μία από τις τελευταίες της τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στον ρόλο της «Δροσούλας» στη σειρά «Ήρθε κι έδεσε».

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του στα social media.

“Η αγαπημένη μου φίλη και γλυκεια συνάδελφος που μαζί της επαιξα τόσες φορές ερμηνεύοντας τον γυιό της (φθάσαμε μέχρι Αυστραλία περιοδεύοντας), που λάμπρυνε το θέατρο μας με την παρουσία της, συνεργάτης του Μυράτ και της Λαμπέτη, και συνδημιουργός του θιάσου «Νέα Πορεία» τού αείμνηστου Γιώργου Χαραλαμπιδη, που άφησε το στίγμα της με απίστευτους ρόλους γιαγιάς στην τηλεόραση (ποιος δεν θυμάται την Δροσούλα) η γλυκιά Όλγα Δαλέντζα ταξίδεψε σήμερα μακρυά μας..

Τα τελευταία χρόνια κι ευτυχώς λίγο πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός την πείσαμε μιας και ζούσε μόνη της με μεγάλα προβλήματά οράσεως να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Πειραιά όπου πέρασε ήσυχα αυτά τα χρόνια. Την Τετάρτη στην μία θα την αποχαιρετήσουμε από το κοιμητήριο του Βύρωνα”, έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Η Όλγα Δαλέντζα είχε συνεργαστεί με την Έλλη Λαμπέτη, ενώ στο παρελθόν είχε ενεργό ρόλο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Μία από τις τελευταίες της τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στον ρόλο της «Δροσούλας» στη σειρά «Ήρθε κι έδεσε».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα