Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός

Διαβάζεται σε 1'
Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός
Facebook

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κωστή Νομικού. Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στις “Άγριες Μέλισσες”.

Μια θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στα  social media το βράδυ της Παρασκευής (28/6).

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε, ο ηθοποιός Κωστής Νομικός έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό ότι ο ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τελευταία εμφάνιση του Κωστή Νομικού ήταν σε έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο, στην σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Αναλυτικά γράφει πως: “Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση από την ζωή ενος αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου.. Ο Κωστής μας δεν είναι πια μαζί μας .. Κωστής Νομικός… Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιούς, φοβερός θεατρόφιλος, δεν άφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορείες και στις διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ήταν να συμμετέχει σε παραστάσεις.. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε ένα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. Καλό ταξίδι Κωστή μου…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα