Πήραν “φωτιά” τα τηλέφωνα στο δήμο Νισύρου. Με διακοπές και φραγές απαντάει ο δήμαρχος

Πήραν “φωτιά” τα τηλέφωνα στο δήμο Νισύρου. Με διακοπές και φραγές απαντάει ο δήμαρχος

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ο δήμος Νισύρου για τις ανεξέλεγκτες τηλεφωνικές κλήσεις των υπαλλήλων του. Ποιο το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει

Μέτρα για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του δήμου, που ήταν χωρίς φραγμό, όπως αποδείχτηκε από τους “φουσκωμένους” λογαριασμούς, πήρε ο δήμαρχος του νησιού Χριστοφής Κορωναίος.

Όπως ανακοινώθηκε, το κόστος των τηλεφωνημάτων του δήμου από το 2007 έως και το τέλος του προηγούμενου Αυγούστου έφτασε τα 105.980,76 ευρώ. Έτσι ο δήμαρχος έδωσε εντολή για διακοπή πολλών τηλεφωνικών αριθμών και για φραγή όλων των εξερχόμενων κλήσεων προς κινητά και υπεραστικά από όλες τις γραμμές του δήμου.

“Τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός περνάει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία και πολλοί Νισύριοι βρίσκονται χωρίς εργασία, είναι αδιανόητο να ξοδεύονται αυτά τα υπέρογκα ποσά για τηλέφωνα” σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Τονίζεται, επίσης, ότι ο κ. Κορωναίος δεν δέχτηκε να του πληρώνει ο δήμος τον λογαριασμό του κινητού του τηλεφώνου ενώ δεν χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του δήμου για κλήσεις προς κινητά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα