Πύργος: Τραγωδία με ένα νεκρό σε σιδηροδρομική διάβαση

Διαβάζεται σε 1'
Πύργος: Τραγωδία με ένα νεκρό σε σιδηροδρομική διάβαση
ΕΡΤ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Πύργο το πρωί της Τρίτης, όταν ΙΧ όχημα παρασύρθηκε από τρένο στη διάβαση του σιδηροδρομικού σταθμού.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Πύργο με έναν νεκρό σε σύγκρουση του ΙΧ που οδηγούσε με τρένο σε διάβαση επί της οδού Κολυρίου στις παρυφές της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος οδηγός προσπάθησε να περάσει από τις μπάρες στη διάβαση χωρίς να αντιληφθεί το τρένο που εκτελούσε τη γραμμή Αρχ. Ολυμπίας – Πύργου – Κατακόλου με αποτέλεσμα την παράσυρση του αυτοκινήτου.

Έσπευσαν στο σημείο 7 πυροσβέστες με τρία οχήματα, αστυνομικοί και αρκετοί πολίτες που απεγκλώβισαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο αλλά ήταν ήδη νεκρός.

Και δεύτερο τροχαίο μετά από λίγα λεπτά

Στο μεταξύ στο ίδιο σημείο μόλις πέντε μέτρα πιο μακριά, στην διασταύρωση Κολυρίου και στην Εθνική Οδό Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας συνέβη δεύτερο τροχαίο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ακόμη ατόμου.

Ειδικότερα συγκρούσθηκαν δύο αγροτικά οχήματα και τραυματίσθηκε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα