Πυροβόλησαν και λήστεψαν χρυσοχόο στο Αιγάλεω

Διαβάζεται σε 1'
Πυροβόλησαν και λήστεψαν χρυσοχόο στο Αιγάλεω
Εικόνα αρχείου EUROKINISSI

Στη μέση του δρόμου, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα, τον πυροβόλησαν στο πόδι και του άρπαξαν μία τσάντα με τιμαλφή και κοσμήματα που μετέφερε.

Θύμα ένοπλης ληστείας με τραυματισμό έπεσε ένας 39χρονος χρυσοχόος επί της οδού Λυκαβηττού 20, στο Αιγάλεω, το πρωί της Τρίτης (10/9).

Δύο άγνωστοι δράστες, που φαίνεται γνώριζαν τις κινήσεις του και τον παρακολουθούσαν, πραγματοποίησαν την επίθεση στον δρόμο.

Το θύμα μόλις είχε επισκεφτεί ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή για δειγματισμό και εμπορική συναλλαγή και μόλις βγήκε έξω, του επιτέθηκαν στον δρόμο και αφού τον πυροβόλησαν στο πόδι, άρπαξαν μία τσάντα με τιμαλφή και κοσμήματα αξίας που μετέφερε και αφού επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το θύμα που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών ενώ διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα