Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακτιστέος ο συνοδηγός του τζιπ

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων, ο συνοδηγός του τζιπ, για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Τι υποστήριξε στην απολογία του.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος άνδρας που κατηγορείται ως συνεπιβάτης του άνδρα που πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις νεαρούς στο Γκάζι.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Κατά πληροφορίες, επέμεινε στα όσα είχε υποστηρίξει προανακριτικά, ότι δηλαδή βρισκόταν σε σοκ για τη επίθεση κατά των τριών ανδρών ενώ από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τη συνήγορο του.

Τι υποστήριξε

Μάλιστα, είχε πει ότι το μόνο που εκείνος έκανε ήταν να χαστουκίσει έναν από την παρέα των θυμάτων Κρητικής καταγωγής, γιατί τον έφτυσε.

«Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό. Όταν πήγα σπίτι, πήρα τη δικηγόρο μου τηλέφωνο» φέρεται να είπε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 37χρονου οδηγού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία και αναζητείται.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως, η παρέα των 7 νεαρών βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, ήταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι για φαγητό.

Τότε, φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους επιβαίνοντες, κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ, να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα