Πλεύρης: Το μήνυμα για τις διασωληνώσεις ασθενών στις ΜΕΘ και η ημερομηνία που τον “σημάδεψε”

Πλεύρης: Το μήνυμα για τις διασωληνώσεις ασθενών στις ΜΕΘ και η ημερομηνία που τον “σημάδεψε”
Ο Θάνος Πλεύρης eurokinissi

"Πριν 5 χρόνια ξυπνούσα από τη διασωλήνωση", έγραψε ο υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης τονίζοντας πως σε κάνεναν δεν αξίζει να βρεθεί σε ΜΕΘ από τη στιγμή που υπάρχει το εμβόλιο για να μας προστατεύσει.

Το δικό του μήνυμα με αφορμή την αύξηση των ασθενών που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ λόγω του κορονοϊού θέλησε να στείλει ο υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός θυμήθηκε τη δική του σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και όπως ανέφερε σαν σήμερα, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου εκείνος ξυπνούσε από τη διασωλήνωση στην οποία βρισκόταν. Κάλεσε τέλος, ξανά τους πολίτες που ακόμη δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού να εμβολιαστούν, τονίζοντας πως κανένας δεν αξίζει να βρίσκεται σε ΜΕΘ από τη στιγμή που υπάρχει το εμβόλιο που μας προστατεύει.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Η σημερινή ημέρα των Εισοδιων της Θεοτόκου σημαδεύει τη ζωή μου. Πριν 5 χρόνια ξυπνούσα από τη διασωλήνωση. Η ΜΕΘ, η διασωλήνωση είναι βιώματα που δεν μεταφέρονται με λόγια. Προστατεύστε τον εαυτό σας. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε ΜΕΘ όταν υπάρχει εμβόλιο που μας προστατεύει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα