Ποιότητα γενικώς…

Ποιότητα γενικώς…

Με ανάλυση 8.1 ενεργών megapixels, η Cyber-shot H3 προσφέρει όλη την ποιότητα εικόνας που θα αναμένατε από μια φωτογραφική μηχανή Cyber-shot.

Με ανάλυση 8.1 ενεργών megapixels, η Cyber-shot H3 προσφέρει όλη την ποιότητα εικόνας που θα αναμένατε από μια φωτογραφική μηχανή Cyber-shot. Η Sony Cyber-shot H3 συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά με ένα εξαιρετικά μικρών διαστάσεων σώμα σε μια πολύ προσιτή τιμή.




Ισχυρό zoom 10x αλλά σε μικρό σώμα



Η Cyber-shot H3 αποτελεί την μικρότερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot που διαθέτει φακό Carl Zeiss με δυνατότητα zoom 10x. Το ισχυρό οπτικό zoom φέρνει πιο κοντά τα μακρινά αντικείμενα με εξαιρετική καθαρότητα. Το μεγάλο εύρος του φακού διευρύνει, επίσης, το πεδίο λήψης προσφέροντας μεγαλύτερες δημιουργικές δυνατότητες – από εκτεταμένα τοπία και λεπτομερή πορτρέτα ως δυναμικές λήψεις στη φύση και αθλητικές σκηνές.



Η μεγέθυνση αυξάνεται ακόμα περισσότερο χάρη στο Smart Zoom 17x HD (σε λειτουργία λήψης 16:9) το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικές μακρινές φωτογραφήσεις, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε με εντυπωσιακή λεπτομέρεια σε μεγάλες HD-Ready τηλεοράσεις.



Με βάρος μόλις 246 γραμμάρια και διαστάσεις 106,0mm (π) x 68,5mm (υ) x 47,5mm (β), η H3 είναι αρκετά μικρή και ελαφριά, ώστε να την έχετε μαζί σας σε κάθε περίσταση.




Κάτω από δύσκολες συνθήκες



Με ανάλυση 8.1 ενεργών megapixels, η Cyber-shot H3 προσφέρει όλη την ποιότητα εικόνας που θα αναμένατε από μια μηχανή Cyber-shot. Χάρη στις βελτιωμένες επιδόσεις της λειτουργίας αυτόματης εστίασης και τη προηγμένη τεχνολογία εντοπισμού των ανθρώπινων ματιών εξασφαλίζουν εξαιρετικά ευκρινή πορτρέτα, ενώ το ανθρώπινο δέρμα αποδίδεται με φυσικούς τόνους – ακόμα και σε ρυθμίσεις υψηλού zoom, σε χαμηλό φωτισμό ή κατά τη φωτογράφηση κινούμενων αντικειμένων.



Επίσης, όταν πραγματοποιείτε λήψεις σε εσωτερικούς χώρους ή σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού με ρυθμίσεις αυξημένου ISO, η τεχνολογία μείωσης θορύβου Sony Clear RAW NR ελαχιστοποιεί το θόρυβο χρώματος και φωτεινότητας, προσφέροντας φυσικά αποτελέσματα.




Και στο γήπεδο



Η νέα λειτουργία Advanced Sports Shooting συνδυάζει υψηλή ταχύτητα κλείστρου 1/2000 δευτ. και προβλεπτική (predictive) αυτόματη εστίαση εξασφαλίζοντας ευκρινή, καθαρή σύλληψη αντικειμένων που κινούνται γρήγορα, και τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε άλλες compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.




Εμφάνιση φωτογραφιών Full HD



Είναι εύκολο να απολαύσετε φωτογραφίες ανάλυσης High Definition που έχετε τραβήξει με την Cyber-shot H3 σε μια τηλεόραση BRAVIA ή άλλη HD Ready τηλεόραση (απαιτείται καλώδιο εξόδου σήματος HD), ώστε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.



Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια έξτρα διάσταση στα slideshows σας, συνοδεύοντάς τα με μουσική. Απλά επιλέξτε από πέντε οπτικά εφέ και τέσσερις προκαθορισμένες μουσικές υποκρούσεις και παρακολουθήστε τις φωτογραφίες σας να εμφανίζονται στην οθόνη με ποιότητα εικόνας HDTV. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα slideshows σας ακόμα περισσότερο, πραγματοποιώντας εισαγωγή αρχείων μουσικής MP3 από PC.




Διάθεση και τιμή



Η Cyber-shot H3 πωλείται στην ελληνική αγορά σε τιμή που κυμαίνεται στα 300 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα