Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Διαβάζεται σε 2'
Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας.
Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας. (ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό από την ΕΛ.ΑΣ. για το τραγικό τροχαίο, νεκροί είναι στο ένα αυτοκίνητο ένας 38χρονος και το μωρό του, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο ένας 44χρονος και η 13χρονη κόρη του.

Τραγικός είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι, στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας, όταν ο οδηγός μίας νταλίκας έμφορτης με χαλίκια και άμμο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό εξετράπη και ανετράπη συμπαρασύροντας και καταπλακώνοντας τρία οχήματα που κινούνταν κανονικά στο αντίθετο ρεύμα. Η νταλίκα είχε κατεύθυνση από Ζαχάρω προς Κυπαρισσία.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των θυμάτων, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο ενήλικες και δυο ανήλικοι, ενώ  επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου  δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με  Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό από την ΕΛ.ΑΣ., νεκροί είναι στο ένα αυτοκίνητο ένας 38χρονος και το μωρό του μόλις ενός έτους, ένα ανήλικο αγοράκι σοβαρά τραυματισμένο και μία γυναίκα 38 ετών λιγότερο τραυματισμένη μέλη της ίδιας οικογένειας.

Στο άλλο αυτοκίνητο, νεκροί είναι ένας 44χρονος όπως και η 13χρονη κόρη του, ένας άντρας σοβαρά τραυματισμένος και μία γυναίκα λιγότερο τραυματισμένη. Ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος. Από το τρίτο όχημα δεν υπήρχαν θύματα. Έρευνα για τα ακριβή αίτια τις τραγωδίας διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα