Προφυλακιστέος ο 33χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Προφυλακιστέος ο 33χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών
Ο 33χρονος αστυνομικός κατηγορούμενος INTIME NEWS

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο αστυνομικός που φέρεται να πωλούσε ναρκωτικά με αυτοκίνητο της υπηρεσίας, ενώ ελεύθερος χωρίς όρους αφέρθηκε ο ειδικός φρουρός.

Στην φυλακή οδηγείται ο 33χρονος αστυνομικός που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, όπου έκανε παράδοση με το περιπολικό, μετά την απολογία του στον Ανακριτή για κακουργηματικού βαθμού παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Ενώπιον του δικαστικού λειτουργού απολογήθηκε και ο έτερος αστυνομικός, ειδικός φρουρός, που συνελήφθη μαζί με τον συνάδελφο του ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Χωρίς όρους, επίσης, αφέθηκε ελεύθερος και ο θείος του 33χρονου με τον οποίο συνελήφθη ο αστυνομικός να του παραδίδει ναρκωτικά.

Εξηγήσεις έδωσε, επίσης, και η σύντροφος του 33χρονου η οποία αφέθηκε ελεύθερη με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 1.500 ευρώ. Ελεύθερη αφέθηκε, επίσης, άλλη μία γυναίκα, σύντροφος συγκατηγορούμενου και γείτονα του αστυνομικού, στην οποία επιβλήθηκε υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Αντίθετα ο γείτονας του 33χρονου, οδηγήθηκε στην φυλακή μετά την απολογία του για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν την Κυριακή των Βαΐων, μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που διενέργησε πολύμηνη έρευνα για την δραστηριότητα του Αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο θεωρούμενος ως διακινητής όσο και ο έτερος αστυνομικός, αρνούνται την κατηγορία αποδεχόμενοι πως είναι χρήστες ναρκωτικών. Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι του ήταν αποκλειστικά για δική του χρήση καθώς είναι χρόνια εθισμένος. Η υπεράσπιση του αστυνομικού φαίνεται να επικαλείται διακίνηση μεταξύ χρηστών και όχι εμπορία ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα