Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία, ενώ έκανε μπάνιο

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία, ενώ έκανε μπάνιο
Facebook

Κατόπιν εντολής εισαγγελέα, ξεκινά προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία, στη Θεσσαλονίκη. Τι ψάχνει ο Εισαγγελέας στην υπόθεση.

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για τον θάνατο της 24χρονης που είχε εντοπιστεί νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατός της -σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα- αποδόθηκε σε ηλεκτροπληξία, ενώ η εισαγγελική παραγγελία κινείται προς την κατεύθυνση αναζήτησης τυχόν ποινικών ευθυνών.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της θανατηφόρας έκθεσης καθώς και οποιαδήποτε άλλη πράξη (κατά ζωής) προκύψει από την έρευνα.

Στην έγγραφη παραγγελία προς την Ασφάλεια ζητείται να προσκομιστούν οι εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης και αυτοψίας, η ιατροδικαστική έρευνα και τα διαθέσιμα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Κατά πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν με την ιδιότητα του μάρτυρα οικείοι της 24χρονης.

Συντετριμμένος ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης: “Έφυγε ο άγγελός μου”

Την οδύνη του για το θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αρραβωνιαστικός της.

Μιλώντας στο GRTIMES τόνισε: «Έφυγε ένα κομμάτι από τη ζωή μου, έφυγε ο άγγελος μου, έφυγε η πριγκίπισσα μου, έφυγε η γυναίκα της ζωής μου. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό την ώρα που έκανε μπάνιο έπαθε ηλεκτροπληξία, αυτό έδειξε άλλωστε και η νεκροψία.

Μακάρι να ήταν εδώ η Ειρήνη μου, και να μη ζούσα εγώ, αλήθεια το λέω αυτό. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πια, μόνο θλίψη και πόνος που έχασα τον άνθρωπο μου, το κορίτσι μου, την αγκαλιά μου. Η Ειρήνη ήταν η ίδια μου η ζωή. Σήμερα στα γενέθλιά της της έφερα λουλούδια όπως έκανα πάντοτε, της άρεσαν τα λουλούδια. Βλέπετε την τούρτα των γενεθλίων της, από προχθές την είχα παραγγείλει για να της κάνω έκπληξη με μια γατούλα στο κέντρο αφού και οι δύο μας αγαπούσαμε τα γατάκια και ταΐζαμε ακόμη και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας.

Μικρό και απλό το σπίτι μας αλλά είχε όλα αυτά τα χρόνια αγάπη μόνο αγάπη. Στο τελευταίο αντίο ετοίμασα το νυφικό που δεν πρόλαβε να φορέσει στην εκκλησία ως νύφη στο πλευρό μου και αντί για κόλλυβα θα μοιράσω μπομπονιέρες. Αντίο ψυχή μου, αντίο καρδιά μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα