Προπηλακισμός υπουργών στο Ρέθυμνο

Προπηλακισμός υπουργών στο Ρέθυμνο

Επεισόδια στην Κρήτη. Η παρουσία των Γιώργου Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθού και Αλέξη Χαρίτση στο Ρέθυμνο προκάλεσε αντιδράσεις και απαράδεκτες επιθέσεις (vid)

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ρέθυμνο, με την παρουσία των υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη, Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξη Χαρίτση, να προκαλεί την αντίδραση των συγκεντρωμένων.

Οι τρεις υπουργοί βρέθηκαν στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου θα πραγματοποιούνταν συζήτηση για το νέο ΕΣΠΑ. Αγροκτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, και απέκλεισαν την είσοδο, ενώ κάποιοι λίγοι από αυτούς επιχείρησαν να προκαλέσουν επεισόδια.

Ένταση, φωνές και κατά μέτωπο επιθέσεις με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, προκάλεσαν τον αποκλεισμό των υπουργών στο κτήριο του ΕΒΕΡ για περισσότερο από μισή ώρα, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Τελικά οι υπουργοί κατάφεραν να ξεφύγουν μέσα στα οχήματά τους, ανάμεσα από τον ανθρώπινο κλοιό που είχε σχηματίσει η αστυνομία, με τους οδηγούς τους να αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.

(Με πληροφορίες από neatv.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα