Ψυρρή: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 50χρονος για βάναυση σεξουαλική κακοποίηση αγοριού

Ψυρρή: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 50χρονος για βάναυση σεξουαλική κακοποίηση αγοριού
Παιδική κακοποίηση iStock

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση αγοριού στου Ψυρρή.

Το δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 50χρονος που κατηγορείται για την επί σειρά ετών σεξουαλική κακοποίηση αγοριού σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ψυρρή.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση 17χρονου, από όταν το αγόρι ήταν 14 ετών ,απολογήθηκε τη Δευτέρα μετά το μεσημέρι στον Ανακριτή, για όσα αναφέρονται στην δικογραφία για την υπόθεση της βαναυσότητας σε βάρος του θύματος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 50χρονος φέρεται να βιντεοσκοπούσε την σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού και πλέον ερευνάται αν το υλικό αυτό έχει προβληθεί σε ομάδες παιδόφιλων. Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν μετά το τέλος της απολογίας, ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Η υπόθεση έφθασε στις αστυνομικές αρχές μετά από καταγγελία της οικογένειας του αγοριού που πριν λίγες ημέρες μίλησε στην μητέρα του για όσα βίωνε από το 2020 στα χέρια του 50χρονου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να απειλούσε το παιδί πως αν μιλούσε θα το σκότωνε.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και στην κατοχή του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, ναρκωτικές ουσίες και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα