Ψυχικό: Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία του 54χρονου – Βρέθηκε το σκούτερ της επίθεσης

Διαβάζεται σε 2'
Δολοφονία άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό
Δολοφονία άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνεχίζεται η έρευνα για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, με τις Αρχές να προσαγάγουν έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο. Πώς εντοπίστηκε.

Εξελίξεις υπάρχουν, τις τελευταίες ώρες, στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, κι ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει γίνει μια προσαγωγή ενός Έλληνα υπηκόου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση απαγωγής.

Το εν λόγω άτομο εξετάζεται αν έχει σχέση με την δολοφονία του 54χρονου και, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές έτσι ώστε, εφόσον βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία για ενδεχομένη ανάμειξη του στην υπόθεση, να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του, οι αστυνομικοί, από το υλικό των καμερών, παρακολούθησαν τη διαδρομή του μαύρου σκούτερ στο οποίο επέβαινε ο δράστης. Μέσω αυτού, διαπίστωσαν ότι κατέληξε σε ένα πάρκινγκ πολυκατοικίας. Από αυτό ακριβώς το πάρκινγκ, παρατηρήθηκε κίνηση ενός άνδρα με ένα άλλο μηχανάκι, το οποίο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκει στον άνδρα που τελικά προσήχθη.

Όσον αφορά στο κινητό του θύματος, σε μια πρώτη έρευνα που έχει γίνει, έχουν βρεθεί απειλητικά μηνύματα από δύο διαφορετικά άτομα που του είχαν στείλει το τελευταίο διάστημα και εξετάζεται εάν αυτά τα απειλητικά μηνύματα έχουν σχέση με την υπόθεση δολοφονίας.

Ο 54χρονος ήταν έντονα δραστηριοποιημένος στην Μύκονο, έκανε τοπογραφικά σχέδια για πολύ μεγάλα έργα στην περιοχή και οι Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας να δραστηριοποιείτο στο «νησί των ανέμων».

Έλεγχος στα οικονομικά το 54χρονου θύματος

Στο μεταξύ, η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ξεκίνησε τον ενδελεχή έλεγχο τόσο των οικονομικών στοιχείων του θύματος όσο και άλλων προσώπων.

Ειδικότερα, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθούν τα αίτια της δολοφονίας, η Αρχή προχωρά στην εξέταση της προσωπικής περιουσίας του τοπογράφου, των προσωπικών του εταιριών αλλά και των εταιριών οι οποίες εμφανίζονται να συνεργάζονται μαζί του.

Ο έλεγχος γίνεται προς αναζητήσεις στοιχείων που μπορούν να συνδράμουν στην εξακρίβωση του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας, αλλά και άλλων προσώπων που ενδεχομένως μπορεί να συνδέονται με αυτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα