Ψυχικό: Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών η Μύκονος για την μαφιόζικη εκτέλεση του τοπογράφου

Διαβάζεται σε 2'
Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό
Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό ΙΝΤΙΜΕ

Θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης ένας 54χρονος, συνέταιρος σε τεχνική εταιρεία στο Ψυχικό. Ο τοπογράφος είχε αναλάβει πολλά έργα στο νησί και εξετάζεται αν υπάρχει κάποιος συσχετισμός. Είχε στήσει καρτέρι θανάτου ένα άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Στο νησί της Μυκόνου ίσως βρίσκεται η άκρη του νήματος για την μαφιόζικη εκτέλεση σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, στο Ψυχικό.

Ο 54χρονος οικογενειάρχης όπως και ο συνέταιρός του που διατηρούν τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία στο Ψυχικό, δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για το παραμικρό. Το μόνο που βρέθηκε, είναι πως το 2021 είχε γίνει μία καταγγελία από τον ίδιο στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, στην περιοχή που διέμενε δηλαδή, όπου άγνωστα άτομα του είχαν επιτεθεί και τον είχαν χτυπήσει.

Υπάρχουν κάποιες αναφορές στην Ασφάλεια και στο Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την έρευνα, πως έχει πέσει ξανά θύμα τέτοιων ενεργειών, χωρίς όμως να έχει γίνει επίσημη καταγγελία στις Αρχές που ίσως να σχετίζεται με την επαγγελματική του δραστηριότητα και εμπλοκή σε μεγάλα έργα, στο νησί των Κυκλάδων.

Αυτές βεβαίως οι αναφορές εξετάζονται από τις Αρχές και παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις από το στενό, συγγενικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος. Παράλληλα, συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή.

Είναι γνωστό πάντως ότι στην Μύκονο έχουν αναπτύξει δραστηριότητα εγκληματικές οργανώσεις που λυμαίνονται την περιοχή αλλά και εμπλέκονται σε πλήθος δραστηριοτήτων στο νησί, ακόμα και στον έλεγχο των μαγαζιών, των επιχειρήσεων και του τι χτίζεται, που και με ποιον τρόπο, λόγοι για τους οποίους πολλοί άνθρωποι στο νησί έχουν έρθει αντιμέτωποι με αυτά τα κυκλώματα.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξαφνικά ένα άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα πλησίασε το αυτοκίνητο μάρκας BMW με φιμέ τζάμια, στο οποίο επέβαινε το θύμα και κατευθείαν άνοιξε πυρ σε βάρος του, ενώ ακολούθησαν και κοντινές χαριστικές βολές.

Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν τουλάχιστον 8 κάλυκες.

Αμέσως μετά, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής. Αν και στην αρχή υπήρχε μία σκέψη μήπως ήταν λάθος στόχος το θύμα, το αυτοκίνητο προέκυψε μεν ότι είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας, το χρησιμοποιούσε όμως το θύμα που δέχτηκε την επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα