Ράχες: Προφυλακίστηκε ένας 26χρονος για τα αιματηρά επεισόδια με οπαδικά κίνητρα

Διαβάζεται σε 1'
Οπαδική βία
Οπαδοί σε γήπεδο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Στη φυλακή οδηγείται ένας εκ των συλληφθέντων για τα επεισόδια, με οπαδικά κίνητρα, στις Ράχες.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο πρώτος από τους πέντε συλληφθέντες, που τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκαν με μαχαίρια, τσεκούρια, σφυριά και καδρόνια σε νεαρούς από τη Στυλίδα, στην παραλία Ραχών.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 26χρονος Λαμιώτης οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα με πολύ βαρύ κατηγορητήριο, κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, από κοινού, η οποία έχει σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο, η οποία μάλιστα έγινε σε τόπο και χρόνο που δεν υπήρχε κάποια αθλητική εκδήλωση και η οποία τελέστηκε με χρήση αντικειμένων που μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του στην περιοχή ήταν μόνο για λόγους διασκέδασης. Ωστόσο, δεν έπεισε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του 26χρονου.

Την Τετάρτη, στις 10:30, απολογείται ο ανήλικος της παρέας, 17χρονος από τη Λαμία και στις 12:00 ένας 19χρονος από τη Θεσσαλονίκη.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες έχουν λάβει προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή (16/8).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα