Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο – Βρέθηκε με κομμένη γλώσσα

Διαβάζεται σε 2'
Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο – Βρέθηκε με κομμένη γλώσσα
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ένας 69χρονος κτηνοτρόφος που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας στο ποιμνιοστάσιό του, στην περιοχή Βιλανδρέδο.

Το πρωί της Παρασκευής (6/9) εντοπίστηκε 69χρονος κτηνοτρόφος από τον γιό του αιμόφυρτος και με κομμένη γλώσσα στην αποθήκη του ποιμνιοστασίου του, στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έφερε βαριά τραύματα από περίστροφο. Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες που είχαν στήσει το καρτέρι, μόλις τον είδαν πυροβόλησαν εναντίον του και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κομμένη γλώσσα. Εκτιμάται, όμως -αρχικά τουλάχιστον- πως πιθανόν τη δάγκωσε από τον πόνο και το σοκ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται οι δράστες να προέβησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Αμέσως, ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών

Η Αστυνομία, από την πλευρά της, έχει εξαπολύσει έρευνες στην περιοχή για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, με πιθανά κίνητρα κτηματικές διαφορές, αφού φαίνεται να υπήρχε αντιπαλότητα και παρελθόν επιθέσεων στην οικογένεια του θύματος, μεταξύ αντιπάλων οικογενειών, γι’ αυτούς τους λόγους.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, δε, ο νεαρός γιος του κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό τον περασμένο Ιούλιο στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο.

Οι δύο υποθέσεις, η σημερινή επίθεση στον 69χρονο και η επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο, δεν αποκλείεται να σχετίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα