Ρέθυμνο: Στη φυλακή τα δύο αδέλφια για τον ξυλοδαρμό τουρίστα έξω από μπαρ

Διαβάζεται σε 2'
Ρέθυμνο: Στη φυλακή τα δύο αδέλφια για τον ξυλοδαρμό τουρίστα έξω από μπαρ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους δύο εκ των τεσσάρων εμπλεκόμενων στην υπόθεση ξυλοδαρμού Γάλλου τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο εκ των τεσσάρων νεαρών για την άγρια επίθεση σε Γάλλο τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, η υπόθεση αναβαθμίστηκε σε κακούργημα και παραπέμφθηκε σε Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) για την ολοκλήρωσή της, ενώ προφυλακιστέοι κρίθηκαν τα δύο αδέλφια από τα Χανιά, έως την εκδίκαση της υπόθεσης. Οι υπόλοιποι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ στην απολογία τους ανέφεραν πως δεν συμμετείχαν στον καυγά, αλλά προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.

Πάντως και οι τέσσερις, θα δικαστούν εκ νέου ενώπιων ενόρκων, σε τοποθεσία και ημερομηνία που θα οριστεί στη συνέχεια.

Προς το παρόν, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων δεν προέβησαν σε καμία δήλωση, ωστόσο όπως ανέφερε σε δήλωσή του, ο συνήγορος του Γάλλου τουρίστα, Θωμάς Λεχωβίτης: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δικαστική λειτουργία, η δικαιοσύνη αποδίδεται, ενώ στέλνεται και ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους παρανομούν και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς έλεγχο”.

Ρέθυμνο: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του τουρίστα

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9) και, όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι τέσσερις άνδρες χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές τον 36χρονο Γάλλο τουρίστα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το Mega, έσπασαν και ένα μπουκάλι στο κεφάλι του μέχρι τελικά εκείνος να καταρρεύσει και να πέσει κάτω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα