Ρόδος: Απομακρύνθηκαν τα ομπρελοκαθίσματα από την θάλασσα της Αγίας Μαρίνας

Διαβάζεται σε 2'
Το beach bar με τις παράνομες κατασκευές στην παραλία Αγία Μαρίνα στην Ρόδο
Το beach bar με τις παράνομες κατασκευές στην παραλία Αγία Μαρίνα στην Ρόδο ΥΠΕΘΟ

Απομακρύνθηκαν τα ομπρελοκαθίσματα και οι παράνομες κατασκευές που είχε αναπτύξει μέσα στη θάλασσα Beach Bar στη Ρόδο. Ελεύθερη από σήμερα η πρόσβαση στην παραλία για τους πολίτες.

Ελεύθερη για τους πολίτες είναι πλέον η παραλία της Ρόδου που είχε καταληφθεί από ομπρέλες και ξαπλώστρες, τις οποίες ιδιοκτήτης beach bar είχε αναπτύξει μέσα στη θάλασσα. Το λουκέτο για την επιχείρηση είναι πλέον οριστικό, ο αμετανόητος επιχειρηματίας βρίσκεται αντιμέτωπος με τσουχτερό πρόστιμο και ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, αφού το μπαρ, λίγο μετά την σφράγισή του από τις αρμόδιες υπηρεσίες, επαναλειτούργησε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από σήμερα, η πρόσβαση στην παραλία της Ρόδου είναι ελεύθερη για τους πολίτες, καθώς έχουν απομακρυνθεί ομπρέλες, καθίσματα, αλλά και οι μεταλλικές κατασκευές που βρίσκονταν παράνομα στο σημείο.

Χθες το πρωί ο συγκεκριμένος χώρος είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και την Κτηματική Υπηρεσία των Δωδεκανήσων, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Ωστόσο, το απόγευμα παραπέμφθηκε με αυτόφωρη διαδικασία ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης, καθώς μετά τη διαδικασία σφράγισης το κατάστημα επαναλειτούργησε, αφού προηγουμένως αφαιρέθηκαν η σχετική σήμανση, οι κορδέλες που υπήρχαν. Το πρόστιμο, το οποίο θα κληθεί να καταβάλει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ανέρχεται σε 28. 560 ευρώ.

Σήμερα το μεσημέρι, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο νόμιμος εκπρόσωπος θα δικαστεί.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα