Ρόδος: Η πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη του beach bar – “Αν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ μπήκε για να το πάρει”

Ρόδος: Η πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη του beach bar – “Αν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ μπήκε για να το πάρει”

Για μεμονωμένο περιστατικό έκανε λόγο ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο, "ρίχνοντας" την ευθύνη στον εργαζόμενο, αφού όπως υποστήριξε, σερβίρει πελάτες σχεδόν κολυμπώντας γιατί έχει καλύτερα πουρμπουάρ.

Με την υπόθεση να έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο, στο οποίο εργάζεται ο σερβιτόρος που βίντεο τον δείχνει να εξυπηρετεί πελάτες μέσα στη θάλασσα πήρε θέση για το περιστατικό κάνοντας λόγο για “μεμονωμένο γεγονός”, πετώντας το μπαλάκι στους υπαλλήλους του, οι οποίοι το κάνουν για να έχουν περισσότερα φιλοδωρήματα.

Ο ίδιος μέσω γραπτής δήλωσής του, τόνισε πως ο εργαζόμενος, τον οποίο αποκαλεί “πιτσιρικά” εργάζεται στις επιχειρήσεις του τα τελευταία πέντε χρόνια και πως ο συγκεκριμένος τρόπος σερβιρίσματος δεν γίνεται “με το ζόρι”.

“Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μία καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα συνεργασίας είναι πολύ καλό. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; Πέντε χρόνια, είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενος μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε για να πάρει τα ‘τυχερά’ του (φιλοδώρημα)”, είπε αρχικά ο επιχειρηματίας.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε γνωστές και τις απολαβές του σερβιτόρου, αναφέροντας πως ο ίδιος αμείβεται με 3.000 ευρώ το μήνα, προσθέτοντας πως “αν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ μπήκε για να το πάρει“.

“Η στολή αυτή που βλέπετε είναι αδιάβροχη αλλά γνωρίζω ότι αυτό το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου. Ήρθαν το απόγευμα εδώ 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα και έλεγχοι έχουν γίνει από το λιμενικό και δεν βρήκαν καμία παράβαση στη νομοθεσία”, πρόσθεσε αναφερόμενος στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην επιχείρησή του μετά τη δημοσιοποίηση του υλικού.

Όσο για αυτά τα τραπεζάκια μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Όπως το πάρει κανείς, αλλά το βρίσκω υπερβολικό. Μάλιστα, οι επιθεωρητές ρώτησαν τους εργαζόμενους αν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τους είπαν ότι το κάνουν γιατί έχουν καλύτερα πουρμπουάρ. Και ξαφνικά βρίσκομαι εγώ να κατηγορούμαι που ποτέ κανείς δεν έχει να πει κάτι για μένα. Πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του δικηγόρου μου και δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση, αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα