Ρούλα Πισπιρίγκου: “Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα, ξέρω το παιδί μου”, λέει η μητέρα της

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα, ξέρω το παιδί μου”, λέει η μητέρα της
Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου glomex

Στο πλευρό της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου η μητέρα της. Σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τη σύλληψή της και τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης. "Πλέον ζούμε για να πούμε ότι ζούμε", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για τις στιγμές λίγο πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τον οργισμένο όχλο που συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της μόλις έγινε γνωστή η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της, μίλησε η μητέρα της 33χρονης, Ελένη.

Η γιαγιά των τριών κοριτσιών έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για όλα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, τονίζοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούγονται και λέγονται, καθώς όπως είπε χαρακρτηριστικά, ξέρει το παιδί της.

“Ήμουν εδώ στο σπίτι, με ειδοποίησε η μικρότερη κόρη μου που ήταν μαζί με τη Ρούλα στο σπίτι, ότι ήρθαν κάποιοι από τη ΓΑΔΑ και την πήραν και το βράδυ θα είναι σπίτι της, θα της έκαναν κάποιες ερωτήσεις και το βράδυ θα ήταν στο σπίτι της. Έτρεξα κατ’ ευθείαν, έφτασα στο σπίτι της δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απέξω, σοκαρίστηκα. Τι να πω… μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί”.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η σχέση της με τα τρία εγγόνια της, η ίδια ανέφερε πως τα έβλεπε πολύ συχνά και πως ήταν πολύ κοντά τους. “Τα παιδιά μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ, που πλέον ζούμε για να πούμε ότι ζούμε. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για τα παιδιά. Τα παιδιά είναι κάτι παραπάνω από τραγωδία για μένα”, ανέφερε.

Απαντώντας στα σχόλια που ήθελαν τη Ρούλα να μην κλαίει και να μη θρηνεί τους θανάτους των παιδιών της, η μητέρα της ανέφερε πως αυτό είναι λάθος και εξήγησε πως “η Ρούλα και έκλαιγε και πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει και θα ουρλιάξει και όμως το έκανε στην Τζωρτζίνα, που δεν το περίμενε κανένας, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας. Είχε χάσει ήδη δυο παιδάκια και όπως και να ήταν η Τζωρτζίνα, στην κατάσταση που βρισκόταν, δεν μπορούσε να επκοινωνήσει με τη μητέρα της αλλά επικοινωνούσε με τα μάτια. Την κοιτούσε και καταλάβαινε η μητέρα τι ήθελε το παιδί και της γελούσε”.

“Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να τον κάνει μέσω της Τζωρτζίνας να είναι μαζί της, δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα, είναι ανυπόστατο αυτό που λένε. Θα κράταγε περισσότερο στη ζωή την Τζωρτζίνα εφ’ όσον ήθελε να μην διαλυθεί η οικογένειά της, γιατί με το να τη σκοτώσει δεν θα είχε κανένα κέρδος”, δήλωσε η μητέρα της 33χρονης όταν ρωτήθηκε αν η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει κοντά τον σύζυγό της.

Κλείνοντας, η μητέρα της 33χρονης δήλωσε κατηγορηματικά ότι η Ρούλα δεν θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της, τα οποία όπως είπε υπεραγαπούσε, ενώ τόνισε ότι η μητέρα των τριών παιδιών έχει την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα