Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται σε απολογία και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται σε απολογία και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας
Ρούλα Πισπιρίγκου eurokinissi

Στην ανακρίτρια θα βρεθεί στις 25 Οκτωβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τις ανθρωποκτονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Το κατώφλι της 35ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσει την 25η Οκτωβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση ανθρωποκτονίας των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Η δικαστική λειτουργός απέστειλε κλήση προς απολογία προς την κατηγορούμενη ως φυσική αυτουργός των δύο ανθρωποκτονιών, που φέρεται να τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Πάντως, φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία, προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της και να μπορέσει να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς της ισχυρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα του έκρινε πως η κατηγορούμενη θα πρέπει να καθίσει στο εδώλιο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού και πλέον αναμένεται ο προσδιορισμός της δίκης.

Γιατί τα κακοποιημένα παιδιά στην Ελλάδα μένουν απροστάτευτα;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα