Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλες οι φορές που είχε μιλήσει για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλες οι φορές που είχε μιλήσει για τον θάνατο των τριών κοριτσιών
Η Τζωρτζίνα και η μητέρα της INTIME NEWS

Οι συνεντεύξεις, οι προφητικές δηλώσεις, οι αντιφάσεις και οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της. Όσα έλεγε στις κάμερες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, καθώς σε βάρος της μητέρας της μικρής Τζωρτζίνας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του NEWS 24/7, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η μάνα των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα προσήχθη και οδηγείται στην Ασφάλεια Αττικής για να εξεταστεί και από εκεί στην Εισαγγελέα, η οποία διέταξε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Καθώς όλα δείχνουν, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην Τζωρτζίνα, φανέρωσαν ότι στον οργανισμό της υπήρχε συγκέντρωση αναισθητικού φαρμάκου (κεταμίνη) που δεν δικαιολογείται η χορήγησή του από τις νοσηλείες που είχαν προηγηθεί στα νοσοκομεία απ’ όπου πέρασε και έτσι πλέον οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Οι συνεντεύξεις της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών, μεταξύ των οποίων και στην Αγγελική Νικολούλη– είχαν βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών από τις Αρχές, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι καταθέσεις της ίδιας είχαν πέσει σε αντιφάσεις με τα επίσημα ιατρικά έγγραφα.

Οι γονείς των τριών κοριτσιών μίλησαν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα στα μέσα Φεβρουαρίου και στη συνέντευξή τους που προβλήθηκε στην τηλεόραση του STAR θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τα πάντα για τα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά τον θάνατό τους, ενώ απάντησαν ανοιχτά σε όσα γράφονταν εκείνο το διάστημα και υπονοούνταν για την εμπλοκή της μητέρας.

“Λογω covid δεν μπορούσαμε να είμαστε και οι δύο”, είχε πει η μητέρα των παιδιών. “Καμία μαμά δεν θα άφηνε το παιδί της στο νοσοκομείο” είπε χαρακτηρίζοντας “ανόητη” την έμφαση που δίνεται τόσο στο γεγονός αυτό αλλά και στην απουσία γιατρών απο τον θάλαμο λέγοντας πως κανένας ασθενής δεν εχει όλη την ώρα γιατρό και νοσηλευτή από πάνω του.

Για το αν εχει πειραχθεί ο απινιδωτής, απάντησε ο πατέρας των παιδιών:

Ο απινιδωτής για να πειραθχεί πρέπει να έρθει ο τεχνικός της εταιρείας, ή ο γιατρός, με συγκεκριμένη συσκευή, και να ρυθμίσει του παλμούς ή την απενεργοποίησή του”.

Για την τελευταία βραδυκαρδία, για την οποία ειπώθηκε οτι κατέγραψε ο απινιδωτής, η μητέρα είπε οτι είχαν προηγηθει πολλές άλλες και η τελευταία προέκυψε απο την πτώση του οξυγόνου και την αιτία “ευελπιστούμε να μάθουμε τώρα. Εξωγενείς παράγοντες μπορεί να υπάρξουν… Πώς, γιατί,κλπ πιστεύω να να μας το λύσουν και αυτό το κομμάτι”.

Για την κόρη της Ίριδα είπε οτι την βρήκε νεκρή η αδερφή της κι οτι η ίδια προσπάθησε να της κάνει ανάνηψη στην κουζίνα αλλά δεν τα κατάφερε. Πρόσθεσε οτι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν την αιτία η οποία ηταν σπάνιο σύνδρομο.

Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η μητέρα της είπε οτι το δεύτερο βράδυ μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομειο, έκανε ένα επεισόδιο με σπασμούς και πτώση οξυγόνου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ όπου έμεινε ένα 24ωρο και μετά σε δωμάτιο. Τόνισε οτι οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφρεθεί σε μονόκλινο, βάσει της κατάστασής της. Μετά απο 24 ώρες επαναλήφθηκε το επεισόδιο στο οποίο ήταν μπροστά και οι δύο γονείς.

Πρόσθεσε οτι οταν παρουσίασε την πρώτη της βραδυκαρδία οι γιατροί ήταν στο δωμάτιο. Τότε, όπως είπε, ήταν που λειτούργησε ο βηματοδότης γιατί έπεσε κάτω από τους 60 παλμούς. Την ξαναέβαλαν στη ΜΕΘ και στη συνέχεια , όπως λέει, οι γιατροί τους είπαν να πάνε στην Αθήνα, όπου υπάρχει μηχάνημα που καταγραφει τα επεισόδια προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι επιληπτικά ενώ την ίδια ώρα η μαγνητική εδειχνε επιδείνωση της κατάστασης του παιδιού.

“Περιμένουμε μια απάντηση για όλα όσα έχουν συμβεί”, είχαν δηλώσει τότε οι γονείς των τριών κοριτσιών, τονίζοντας μάλιστα ότι το γεγονός ότι η υπόθεση πήγε στο Ανθρωποκτονιών είναι αυτό που ‘χτυπάει’ στον κόσμο, αλλά δεν σημαίνει κάτι”.

“Πήγαινα σε ψυχολόγο αλλά τη δύναμη την έπαιρνα από την Τζωρτζίνα…”

Σε συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών είχε μιλήσει για τον κόσμο που έχει στραφεί εναντίον της το τελευταίο διάστημα κατηγορώντας την αλλά και για το αν αναζήτησε βοήθεια από ειδικούς.

“Στην πρώτη απώλεια πήγαινα σε ψυχολόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς φάρμακα, αλλά υπήρχε η Τζωρτζίνα πίσω, η οποία ήταν τεράστια δύναμη. Έχω θρηνήσει μέσα στο σπίτι αρκετά, αλλά όχι όσο θα ήθελα. Το έχω ακόμα μέσα μου. Ευτυχώς είχα και τη βοήθεια από την πεθερά μου, τη μαμά, την αδελφή και το σύζυγό μου. Δεν έχω μπει καθόλου στο δωμάτιο των κοριτσιών. Όταν χάθηκαν οι αδελφές της, η Τζωρτζίνα δεν το σχολίαζε καθόλου, παρά μόνο πήγαινε στις φίλες της και έλεγε:

‘Πρέπει να φύγω να πάω στη μαμά μου γιατί θα κλαίει και δε θέλω.’ Ερχόταν με τον πατέρα της και μου έλεγε ‘κοίτα ο μπαμπάς κι εγώ. Είμαστε δυνατοί’.

Η κόρη μου μου έλεγε να βγάλω τα μαύρα από τον ίδιο χρόνο κιόλας”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε:

“Ό,τι και να πω στον κόσμο, πάλι ενάντιά μου θα στραφούν. Βγήκα και πάλι με κατακρίνανε. Δεν έκλαψε, δεν έκανε… δεν, δεν, δεν… Αυτό που τονίζω είναι ότι καλή είναι η γνώμη και σεβαστή όλων των ανθρώπων, αλλά όχι στην υπερβολή. Αυτό το πράγμα με την επίθεση που δέχομαι, έχει καταντήσει εμμονή”.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν η ίδια έχει αναζητήσει τη βοήθεια κάποιου πνευματικού ή ειδικού, απάντησε:

“Έχω πνευματικό και έχω μιλήσει και σε ψυχίατρο, αλλά είχε κάποια δικά της θέματα και έχει ακυρώσει τα ραντεβού και δεν έχω προλάβει να πάω”.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις ανακρίβειες αλλά και τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση η μητέρα των τριών “αγγέλων” από την Πάτρα, είχε μιλήσει για όλα στην Αγγελική Νικολούλη, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη για την πραγματική σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

“Κρατιόμασταν χέρι-χέρι στο μνημόσυνο αλλά αυτό δεν λέει τίποτα…”

“Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα ‘όχι δε θέλω να γυρίσεις’ και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω ‘δε θέλω να είμαστε μαζί’. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία”.

Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία που έφτασαν σε αδιέξοδο είναι ο άνδρας της, που ήθελε να φύγει και πως το είχε ήδη κάνει πριν το θάνατο της μικρής Ίριδας.

“Γύρισε για μία – δύο ημέρες και αποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και έφυγε. Γύρισε πάλι όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά”.

“Την όποια ασθένεια ή πρόβλημα των παιδιών θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να τον φέρεις πίσω;”, αναρωτιέται η παρουσιάστρια με την Ρούλα να απαντά αρνητικά.

“Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει με το εάν ήμαστε ζευγάρι ή όχι. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να έχω το χρόνο να πενθήσω και δεύτερον να αποκατασταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου για τα παιδιά. Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο”.

Για τις εκδορές στην μύτη

Η μητέρα αναφερόμενη στα όσα δημοσιεύονται τον τελευταίο καιρό σε βάρος της, θέλησε να δώσει την απάντησή της.

“Δε θέλω να εκτίθεμαι και δε θέλω να ακούγονται ανακρίβειες και κάτι που να παραπλανά την κοινή γνώμη. Ως προς τις αμυχές, επειδή έχουν ακουστεί διάφορες εκδοχές, οι δύο εκδορές είναι ακριβώς κάτω από τα μάτια, στα κόκαλα της μύτης της Μαλένας. Σ’ εκείνο το σημείο δεν μπορεί να κλείσει η μύτη και να προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο που λένε. Η ιατροδικαστής μου είπε ότι αυτό μπορεί να έγινε από νύχι, μπορεί να της το κάναμε και εμείς οι ίδιοι την ώρα του μπάνιου. Αλλά έχουν περάσει και χρόνια και δεν θυμάμαι από τι μπορεί να προκλήθηκε. Με την Ίριδα έχω βίντεο και φωτογραφία το ίδιο βράδυ και ένα βράδυ πριν που δείχνει ότι έχει ένα έκζεμα από τα σάλια και την πιπίλα. Μας είχε δώσει και κρέμα η παιδίατρος γι’ αυτό”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Τζωρτζίνα και η προφητική ζωγραφιά της

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν υπάρχουν ζωγραφιές του 9χρονου κοριτσιού, η μητέρα αναφέρθηκε σε μία ανατριχιαστική προφητεία της.

“Είχα μία ζωγραφιά την οποία κάποιος μου την πήρε μέσα από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα είχε ζωγραφίσει τρία αγγελάκια και έγραφε από κάτω ‘η μαμά μου κάνει ένα μεγάλο ααα και πέφτει κάτω’. Αυτό έγινε μετά τον θάνατο και της μπέμπας. Τότε είναι που έκλεισα ραντεβού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιού, γιατί είχε μεγάλο πόνο και δεν εκφραζόταν. Δεν πρόλαβε όμως να πάει”.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο και για το ενδιαφέρον που είχε για την εγκληματολογία και για τα σεμινάρια στα οποία είχε εγγραφεί.

“Είχα γραφτεί στην Πάντειο για να παρακολουθήσω εγκληματολογία. Είχε μία ενότητα: “Στο μυαλό ενός δράστη”, αλλά δεν πρόλαβα να την δουλέψω γιατί έγιναν όλα αυτά με την Τζωρτζίνα…”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα