SAGEM my401C

SAGEM my401C

Το καινούργιο clamshell της γαλλικής εταιρείας διαθέτει minimal αισθητική χωρίς εκπτώσεις στην τεχνολογία. Ένα κινητό σαν τον εαυτό σας

Το καινούργιο clamshell της γαλλικής εταιρείας διαθέτει minimal αισθητική χωρίς εκπτώσεις στην τεχνολογία Σχεδιασμένο για όσους βλέπουν το κινητό τους περισσότερο σαν προέκταση του εαυτού τους παρά ως ένα high-tech gadget υψηλών επιδόσεων. Χωρίς καμία έκπτωση σε τεχνικά χαρακτηριστικά με minimal αισθητική, εργονομικό σχεδιασμό, και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το καινούργιο clamshell της γαλλικής εταιρείας είναι εδώ για να σας κατακτήσει.



Το SAGEMmy401C συνδυάζει αισθητική και τεχνολογία αφού εκτός από την αρμονική εναλλαγή μαύρων και γκρι επιφανειών, συγκεντρώνει τεχνικά χαρακτηριστικά ικανά να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς.



Διαθέτει δύο οθόνες, μία εξωτερική για τις απαραίτητες ενδείξεις, και την κυρίως εσωτερική έγχρωμη 128×165 pixel, 65K οθόνη, καθώς επίσης και VGA κάμερα με 4x ψηφιακό zoom.



Επιπλέον, έχει εγκατεστημένο MP3 player και Java παιχνίδια για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, ενώ παράλληλα προσφέρει συνδεσιμότητα στο internet μέσω Bluetooth, και SyncML.



Είναι Tri-Band για να σας συνοδεύει σχεδόν παντού και έχει 10 Mb μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί με microSD κάρτα, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας είναι περισσότερο από εξαιρετική, αφού διαρκεί μέχρι 250 ώρες σε κατάσταση αναμονής ή επιτρέπει μέχρι και 3.30 ώρες ομιλίας.



Με διαστάσεις 86×43.3×18.5 και βάρος μόλις 82,5 γραμμάρια , το SAGEMmy401c έχει αρχίσει ήδη να αριθμεί θαυμαστές!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα