Σαλαμίνα: Σεσημασμένος για σεξουαλικές επιθέσεις ο επίδοξος βιαστής – Έχει συλληφθεί 15 φορές

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. SOOC

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα το 2023 είχε συλληφθεί – μεταξύ άλλων – ο επίδοξος βιαστής. Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή (30/08) ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι παλιός γνώριμος των αρχών.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του μετά το περιστατικό σε ερημική παραλία του νησιού, παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει συλληφθεί 15 φορές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και απόπειρες βιασμού.

Ενώ ο ίδιος σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, υποστήριξε στον φίλο της 20χρονης πως πέρασε την κοπέλα για πρώην κοπέλα του, αυτό που προκύπτει είναι πως πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές και μάλιστα σεσημασμένο για σεξουαλικές επιθέσεις.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2023 είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος δύο γυναικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μία ήταν ανήλικη και η επίθεση είχε γίνει μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα Πρόκειται για άτομο που έχει συλληφθεί 15 φορές για διάφορα αδικήματα, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για κατοχή ναρκωτικών και κλοπές.

Εξοργιστικά είναι και τα όσα αναφέρει ο φίλος της 20χρονης για τα αντανακλαστικά της αστυνομίας γύρω από το περιστατικό.

Αφού είχε καταφέρει να ακινητοποιήσει τον δράστη, κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια. Όπως καταγγέλλει, πέρασε πάνω από μια ώρα, ενώ είχε τον φερόμενο ως δράστη ακινητοποιημένο στο έδαφος, μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία στο σημείο και να του περάσουν χειροπέδες. Μάλιστα, όπως αναφέρει, αντιμετώπιζαν με αδιαφορία το όλο περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα