Σάμος: Άκαρπες οι έρευνες για την Ολλανδή τουρίστρια

Διαβάζεται σε 2'
Σάμος
Σάμος (φωτογραφία αρχείου) iStock

Αμείωτες συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 65χρονης Ολλανδής τουρίστριας, που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/8). Έρχονται ενισχύσεις από την Ολλανδία.

Συνεχίστηκαν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου, παλαιών ορυχείων, Αρχαία Τείχη, για την ανεύρεση της 65χρονης Ολλανδής τουρίστριας, Brigitte Van Gennip, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/08).

Τα πεζοπόρα τμήματα της 14ης ΕΜΟΔΕ, του Α.Τ. Πυθαγορείου, της ΕΟΔ και του Πεζοπορικού Συλλόγου, σε συνεργασία με τις 2 ομάδες ΣμηΕΑ – ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., και ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, κάλυψαν και ερεύνησαν τμήματα της ευρύτερης περιοχής, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα στις έρευνες πήρε μέρος και κόρη της αγνοούμενης.

Αύριο, Δευτέρα (26/08) αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες, ενώ το μεσημέρι θα φτάσουν από την Ολλανδία 8 σκυλιά με 12 συνοδούς για να ενισχύσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 65χρονης.

Η Ολλανδή τουρίστρια που αγνοείται στη Σάμο
Η Ολλανδή τουρίστρια που αγνοείται στη Σάμο

Υπενθυμίζεται πως την εξαφάνισή της δήλωσε φίλη της, την οποία είχε ενημερώσει το πρωί της Πέμπτης, ότι θα κάνει τον γύρο του Ευπαλίνειου εξωτερικά, με αφετηρία και επιστροφή το Πυθαγόρειο, όπου και διέμενε σε τουριστικό κατάλυμα. Μετά την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου της την Πέμπτη το βράδυ, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή ανεύρεσης του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα