Σάμος: Δύτης εντόπισε ακέφαλη σορό σε βάθος 40 μέτρων

Διαβάζεται σε 1'
Σάμος: Δύτης εντόπισε ακέφαλη σορό σε βάθος 40 μέτρων
Λιμενικό Σώμα Eurokinissi

Ερασιτέχνης δύτης εντόπισε μία σορό χωρίς κρανίο και χωρίς άκρα στην περιοχή του Κασονησίου. Πιθανολογείται ότι ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα.

Mία σορός χωρίς κρανίο αλλά και χωρίς άκρα, η οποία πιθανολογείται ότι ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα, εντοπίστηκε στην περιοχή του Κασονησίου απέναντι από το Γαλλικό χωριό της Τουρκίας.

Η παρατηρητικότητα ενός ερασιτέχνη δύτη που κινηματογραφούσε στην περιοχή εντόπισε σε βάθος άνω των 40 μέτρων την σορό γυναίκα χωρίς το κρανίο το οποίο βρέθηκε σε μικρή απόσταση και ακρωτηριασμένο, αναφέρει η ΕΡΤ. Άμεσα το Λιμενικό Σώμα και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών βούτηξε στο συγκεκριμένο σημείο, όπου ανέσυρε τη σωρό της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εικάζεται ότι πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο έπειτα από ναυάγιο, ενώ το συμβάν πιθανολογείται ότι έγινε πριν 7-8 μήνες.

Η σωρός μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Σάμου και από εκεί στο Νοσοκομείο Σάμου, όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα