Σε εξέλιξη νέα πυρκαγιά στην Ήλιδα Ηλείας

Σε εξέλιξη νέα πυρκαγιά στην Ήλιδα Ηλείας
Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) Eurokinissi

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο στην Ήλιδα Ηλεία που έχει πληγεί αρκετές φορές κατά την φετινή αντιπυρική περίοδο. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Κουβαρά

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια, σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή Λυμπεραίϊκα στην Ηλεία. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 26 άντρες της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα και 5 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Το αισιόδοξο είναι ότι στην περιοχή δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι και έτσι τα εναέρια μέσα που ζητήθηκαν αρχικά, τελικά κρίθηκε ότι δεν χρειάζονται και δόθηκε εντολή ακύρωσής τους.

Στο μεταξύ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στον Άγιο Αντώνιο, στον Κουβαρά, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίησή της Πυροσβεστικής και παρά τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής μπόρεσαν να οριοθετήσουν το πύρινο μέτωπο πριν απειλήσει τα σπίτια που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα