Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Στιγμιότυπο από το Λιμάνι του Πειραιά eurokinissi

Δεν πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια στη γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα. Σε αμμώδη παραλία της Θήρας προσάραξε πλωτός γερανός με τρεις επιβαίνοντες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που προκαλεί η κακοκαιρία “Μήδεια”, που εξακολουθούν να πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ.

Δεν πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια στη γραμμή Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποποιήσεις δρομολογίων.

Προσάραξη πλωτού γερανού στη Θήρα – Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός

Σε αμμώδη παραλία της Θήρας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, προσάραξε το μεσημέρι πλωτός γερανός με τρεις επιβαίνοντες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση. Ο πλωτός γερανός βρισκόταν αγκυροβολημένος και προσδεδεμένος στον μώλο στην Περίσσα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν το εν λόγω περιστατικό, ενώ από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του έως τη διενέργεια επιθεώρησής του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα