Σε λειτουργία το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα

Σε λειτουργία το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα

Μια παγκόσμια πρωτοτυπία για τα Τρίκαλα, που έθεσαν σε λειτουργία το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό που μαγνήτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων

Μια παγκόσμια συγκοινωνιακή καινοτομία έλαβε χώρα στα Τρίκαλα, όπου έκανε την εμφάνισή του το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό. Το νέο αξιοθέατο της πόλης τράβηξε την προσοχή μικρών και μεγάλων που ήθελαν να το δουν σε δράση και ήθελαν να κάνουν μια βόλτα με αυτό.

Το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό πραγματοποίησε το πρώτο του παρθενικό- δοκιμαστικό δρομολόγιο στους δρόμους των Τρικάλων πριν από δυο εβδομάδες, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος CityMobil2, που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του δήμου Τρικκαίων και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι κάτοικοι που είχαν ενημερωθεί ότι θα κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης το λεωφορείο χωρίς οδηγό με αποτέλεσμα να περιμένουν με ανυπομονησία να το δουν στους δρόμους της πόλης.

Ακόμα και οι πιο αντιδραστικοί πολίτες που αγνόησαν τα δρομολόγια του λεωφορείου την πρώτη μέρα μετακίνησαν τα αυτοκίνητά τους και φρόντισαν να μην υπάρξει ούτε ένα εμπόδιο στην διαδρομή που ακολουθεί.

(Πηγή: e-trikala)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα