Σέρρες: Σε απόγνωση οι κάτοικοι, πραγματοποίησαν λιτανεία για να βρέξει

Διαβάζεται σε 1'
Σέρρες: Σε απόγνωση οι κάτοικοι, πραγματοποίησαν λιτανεία για να βρέξει
serres24.gr

Η παρατεταμένη ξηρασία έχει πλήξει τις Σέρρες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να στρέφονται ακόμη και στον Θεό και να προσεύχονται για να βρέξει.

Αντιμέτωποι με την παρατεταμένη ξηρασία είναι οι κάτοικοι των Σερρών, τη στιγμή που όλα τους τα αιτήματα για μια λύση του προβλήματος παραμένουν… στο περίμενε.

Έτσι, κάτοικοι και αγρότες πραγματοποίησαν μία ασυνήθιστη τελετή το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην κοινότητα Δραβήσκου του Δήμου Νέας Ζίχνης στις Σέρρες. Όπως μεταδίδει το serres24.gr, μετέβησαν στον ποταμό Αγγίτη μαζί με έναν ιερέα και πραγματοποιήσαν λιτανεία για να… βρέξει.

«Να ξέρετε έχουμε μείνει μόνοι μας δεν ενδιαφέρεται κανένας από την κυβέρνηση για το πρόβλημα μάς έχει εδώ και δέκα μέρες έχω ζητήσει καύσιμα για τις αντλίες και δεν απαντάει κανείς αν είχε εκλογές όλοι οι υποψήφιοι θα ήταν στον κάμπο. Έχω στείλει έγραφα στο υπουργείο στην περιφέρεια στους δήμους σε όλους τους βουλευτές αλλά απόλυτη σιγή. Η Μόνη μας ελπίδα ο Θεός!!!», σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νέας Ζίχνης, Κώστας Νταράκης στο Facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα