Sidarta: Ξεσπά για το άγριο ξύλο σε live του – “Μην πιστεύετε τα κανάλια”

Sidarta: Ξεσπά για το άγριο ξύλο σε live του – “Μην πιστεύετε τα κανάλια”
Sidarta youtube / video printscreen

Ο Sidarta απαντά για πρώτη φορά σχετικά με τον καβγά σε live του στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δική του εκδοχή.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/06) σε κλαμπ στην Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώθηκε άγριος καβγάς, την ώρα που τραγουδούσε ο γνωστός ράπερ Sidarta.

Σύμφωνα με βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στα εγκαίνια μαγαζιού, την ώρα που ο ο τράπερ τραγουδούσε.

Σύμφωνα με το MEGA, η ένταση ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον τράπερ, ενώ και ο ίδιος όταν τον αντιλήφθηκε συμμετείχε επίσης στον καυγά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας πήγε να προσφέρει σφηνάκι στον τράπερ, ωστόσο ο ίδιος και η ομάδα του αρνήθηκαν. Στη συνέχεια ο άνδρας επέστρεψε στο σημείο με την δική του παρέα και ξεκίνησε η συμπλοκή.

Sidarta: Η ανακοίνωση μετά τον άγριο καβγά σε live του

Ο ράπερ Sidarta διαψεύδει με ανάρτησή του όσα δημοσιεύθηκαν για τον καβγά που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή.

«Καταρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι τράπερ, ούτε με τη μουσική, ούτε με την υποτιμητική έννοια που χρησιμοποιούν τα media για όλους τους καλλιτέχνες του χώρου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υποστηρίζω τη βία και δεν κυκλοφορώ με μπράβους, παρά μόνο με συνεργάτες της εταιρείας μου.

Έχω εμφανιστεί σε πάνω από 200 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έχω δώσει δικαίωμα και δεν έχω προκαλέσει κανέναν. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, αλλά και όσοι με παρακολουθούν από τα media.

Όλες οι ιστορίες που ακούτε σχετικά με το σφηνάκι δεν ισχύουν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μην πιστεύετε τίποτα από όσα ακούτε από τα κανάλια. Προσπάθησαν να μου χαλάσουν τη συναυλία, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας, είμαι καλά», έγραψε ο Sidarta σε instastory του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα