Συλλήψεις για ένοπλες ληστείες σε σουπερμάρκετ σε Καλλιθέα και Πετράλωνα

Συλλήψεις για ένοπλες ληστείες σε σουπερμάρκετ σε Καλλιθέα και Πετράλωνα

Οι συλληφθέντες εντοπίσθηκαν στο Θησείο, ενώ επιπλέον εντοπίσθηκε και υπόγειος χώρος εγκαταλελειμμένης οικοδομής στον οποίο οι δράστες είχαν αποκρύψει βαρύ οπλισμό, ρούχα ακόμα και κλεμμένες πινακίδες για την διάπραξη των ληστειών τους

Συνελήφθησαν, ύστερα από αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ., χθες το βράδυ στο Θησείο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ), δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 50 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε σουπερμάρκετ στο Θησείο.

Ειδικότερα, οι δράστες εισήλθαν, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, σε υποκατάστημα σούπερ μάρκετ στο Θησείο και με την απειλή κοντόκανου κυνηγετικού όπλου και πιστολιού, αφαίρεσαν από το ταμείο χρηματικό ποσό ενώ στη συνέχεια διέφυγαν πεζή.

Ύστερα από αναζητήσεις, οι συλληφθέντες εντοπίσθηκαν στην ίδια περιοχή και ακινητοποιήθηκαν, ενώ επιπλέον εντοπίσθηκε και υπόγειος χώρος εγκαταλελειμμένης οικοδομής στον οποίο οι δράστες είχαν αποκρύψει ένα κυνηγετικό όπλο, ένα πιστόλι τύπου REPLICA, μία χειροβομβίδα, έναν λοστό και δύο κατσαβίδια, διάφορα είδη ρουχισμού ακόμα και ένα ζεύγος κλεμμένων γερμανικών πινακίδων κυκλοφορίας.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τρεις περιπτώσεις ληστειών, που διέπραξαν οι δράστες μέσα στον Δεκέμβριο, σε σούπερ μάρκετ στην Καλλιθέα και στα Πετράλωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα