Σύλληψη 46χρονης που έφερνε ποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κρυμμένες σε κατεψυγμένα γεύματα

Σύλληψη 46χρονης που έφερνε ποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κρυμμένες σε κατεψυγμένα γεύματα
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Συνελήφθη μία 46χρονη Κινέζα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια. Κατασχέθηκε συνολικά ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 3.180 γραμμαρίων, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 15.900 ευρώ.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, απογευματινές ώρες της Δευτέρας (12/12) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 46χρονη Κινέζα, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελεγχόμενης παράδοσης, έπειτα από απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, αστυνομικοί της Δίωξης συνέλαβαν την 46χρονη που διατηρεί δύο καταστήματα με κινέζικα είδη στο κέντρο της Αθήνας, κατά την παραλαβή ταχυδρομικού δέματος προερχόμενου από Ολλανδία.

Το ύποπτο δέμα περιείχε 14 νάιλον συσκευασίες, αεροστεγείς κλεισμένες, οι οποίες περιείχαν επιμελώς κρυμμένη σε κατεψυγμένα γεύματα με κινέζικα φαγητά, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 180 γραμμαρίων.

Φωτογραφία αρχείου

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα