Σύμη: Ταχύπλοο με μετανάστες προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού – Νεκρός ένας αλλοδαπός

Διαβάζεται σε 1'
Σκάφος του Λιμενικού
Σκάφος του Λιμενικού INTIME

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε ανοιχτά της Σύμης μεταξύ ταχύπλοου που μετέφερε μετανάστες και σκάφους του Λιμενικού. Ένας αλλοδαπός νεκρός

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής ανοιχτά της Σύμης μεταξύ σκάφους του Λιμενικού και ταχύπλοου που μετέφερε μετανάστες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός αλλοδαπού.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σύμης, όταν περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το ταχύπλοο και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Καθημερινή, ο χειριστής του όχι απλώς δεν συμμορφώθηκε στα σήματα του Λιμενικού, αλλά προχώρησε σε επικίνδυνους ελιγμούς επιχειρώντας να εμβολίσει το περιπολικό.

Τα στελέχη του Λιμενικού άνοιξαν πυρ για να ακινητοποιήσουν το σκάφος με μία από τις σφαίρες να τραυματίζει θανάσιμα τον αλλοδαπό επιβάτη.

Ο αλλοδαπός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το ταχύπλοο με τους υπόλοιπους 13 επιβαίνοντες οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα