Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στην Καστοριά με έναν τραυματία

Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στην Καστοριά με έναν τραυματία

Στις επτά το απόγευμα σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς και οπλοφόρους στην περιοχή της Καστοριάς. Πρόκειται για δραπέτες των φυλακών Αλβανίας. Μία σύλληψη, ενώ δύο δραπέτευσαν.

Συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς και τρεις οπλοφόρους αλλοδαπούς κακοποιούς σε περιοχή της Καστοριάς.

Όπως έγινε γνωστό, η συμπλοκή έλαβε χώρα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας ανάμεσα στα χωριά Πεύκο και Χρυσή, στο Γράμμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις Αλβανοί, που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών και αυτοί ανταπέδωσαν. Ένας εξ’ αυτών τραυματίστηκε και συνελήφθη, ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν.

Εικάζεται πως είναι και άλλος ένας τραυματίας.

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι πρόκειται για βαρυποινίτες που απέδρασαν πριν λίγες μέρες από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Ντρενόβα, στην Αλβανία.

Όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα, ο Αλβανός δραπέτης των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα, Γκεζίμ Τόμα, είναι ο κακοποιός ο οποίος συνελήφθη κατά την συμπλοκή με τους αστυνομικούς στο Γράμμο. Η εξέλιξη επιβεβαιώνει την εκτίμηση, ότι οι τρεις ένοπλοι κακοποιοί στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας, στο Πευκόφυτο, ήταν οι δραπέτες των αλβανικών φυλακών που διέφυγαν την σύλληψη στην χώρα τους.

Ο Γκεζίμ Τόμα είναι 31χρόνων, από την Ντίμπρα της Β. Αλβανίας και εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία ενός 25 χρονου, επειδή του έκλεψε τα καυσόξυλα. Οι δύο ένοπλοι δραπέτες ,οι οποίοι διέφυγαν είναι ο Ρείς Χατζίραϊ ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή και Εντουάρντ Λούλο που εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα