Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Δολοφόνος πατέρα και νηπίου ο δράστης

Διαβάζεται σε 2'
Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Δολοφόνος πατέρα και νηπίου ο δράστης
Φυλακές Κορυδαλλού INTIME

Για την ανθρωποκτονία ενός 35χρονου και του 23μηνών γιου στην Καλαμάτα είχε καταδικαστεί ο ισοβίτης που σκότωσε έναν 35χρονο και τραυμάτισε έναν 46χρονο, ύστερα από συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σκληρός και αδίστακτος κακοποιός ήταν ο δολοφόνος του 35χρονου -αλβανικής καταγωγής- κρατούμενου στις Φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος τραυμάτισε πάνω στην συμπλοκή με μαχαίρι και τον 45χρονο Κοσοβάρο συγκρατούμενό του.

Ο ίδιος κακοποιός, και επαγγελματίας εκτελεστής, είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη φρικτή διπλή δολοφονία κατόπιν συμβολαίου θανάτου, σε βάρος ενός 35χρονου ομοεθνούς του και του μόλις 23 μηνών γιου του, στην Καλαμάτα, τον Νοέμβριο του 2011.

Την εκτέλεση του 35χρονου τότε Αλβανού φέρεται να είχε ζητήσει για υπόθεση ναρκωτικών γνωστός αρχιμαφιόζος της Μεσσηνίας με το ψευδώνυμο «Τσακ Νόρις» ή «Μπίλ ο Καναδός». Μάλιστα, τότε ο σκληρός κακοποιός είχε σκοτώσει πρώτα το νήπιο μπροστά στα μάτια του πατέρα του και στη συνέχεια εκτέλεσε και τον ίδιο.

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού
Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού INTIME

Ο δράστης τσακώθηκε με τους συγκρατούμενούς του για την θερμοκρασία του κλιματισμού και πάνω στην συμπλοκή σκότωσε τον 35χρονο και τραυμάτισε τον άλλο συγκρατούμενό του.

Ο ίδιος φαίνεται να ταυτοποιήθηκε από ανάλυση βίντεο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ο νεκρός ήταν καταδικασμένος για δύο ληστείες μετά φόνου το 2017, το 2018 είχε δραπετεύσει κατά την μεταγωγή του μαζί με τον ομοεθνή του που ομολόγησε σήμερα την δολοφονία του και είχαν συλληφθεί εκ νέου και ο τραυματίας από το Κόσοβο είχε καταδικασθεί για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως, στις φυλακές μετά τη συμπλοκή κρατουμένων, κάποιοι δεν ήθελαν να επιστρέψουν στα κελιά τους και κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις και παρουσία της ΟΠΚΕ οι κρατούμενοι επέστρεψαν και αποκαταστάθηκε η ηρεμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα