Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στον Διόνυσο

Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στον Διόνυσο

Εξαφάνιση 29χρονου από τον Διόνυσο. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές την Κυριακή (21/5), μετά την εξαφάνιση ενός 29χρουνου από την περιοχή του Διονύσου Αττικής. Όπως ενημέρωσε μέσα από ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού», πρόκειται για τον Βύρωνα Μπασάτη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 21/5/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βύρων Μπασάτης έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα