Συναγερμός για την εξαφάνιση 39χρονης από το Νέο Ηράκλειο

Διαβάζεται σε 2'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 39χρονης από το Νέο Ηράκλειο

Τα ίχνη της 39χρονης χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής (18/10) από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 39χρονης Σακελλαριάδη-Τζέιμς Έιμυ-Κυριακής, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής (18/10) από το Νέο Ηράκλειο Αττικής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της στις 20/10/2024 , και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Σακελλαριάδη-Τζέιμς (επ.) Έιμι-Κυριακή (ον.), κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Σακελλαριάδη-Τζέιμς (επ.) Έιμυ-Κυριακή (ον.), έχει ύψος 1.75 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο παντελόνι παραλλαγής, μακρυμάνικη μπλούζα και κρατούσε μια δερμάτινη τσάντα χειρός χρώματος καφέ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα