Συναγερμός για την εξαφάνιση 42χρονης από τη Βούλα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 42χρονης από τη Βούλα
Η Μαίρη-Γκρέις Το Χαμόγελο του Παιδιού

Μια 42χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε τη Δευτέρα (06/06) από την περιοχή της Βούλας. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τις Αρχές.

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό 42χρονης, η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή της Βούλας στις 06/06.

Συγκεκριμένα, στις 06/06/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Βούλας, η Μαίρη-Γκρέις Τόμπιας ,42 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαίρη-Γκρέις Τόμπιας στις 07/06/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς ενδέχεται, λόγω πιθανή ανάμειξης τρίτων ατόμων, η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Μαίρη-Γκρέις Τόμπιας έχει ύψος 1.55 μ., έχει κανονικό βάρος, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, ριγέ αμάνικη μπλούζα χρώματος καφέ και καφέ τσάντα.

Η Μαίρη-Γκρέις Το Χαμόγελο του Παιδιού

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να απευθυνθεί τηλεφωνικά στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα