Συναγερμός για την εξαφάνιση 49χρονης στην Ξάνθη

Συναγερμός για την εξαφάνιση 49χρονης στην Ξάνθη

Τα ίχνη της 49χρονης χάθηκαν στις 15 Μαΐου από την περιοχή του Κύρνου Ξάνθης και το "Χαμόγελο του Παιδιού" προχώρησε σε ενεργοποίηση Missing Alert.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για την εξαφάνιση της 49χρονης Κιαζήμ Ογλού Ανιφέ, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 15 Μαΐου από την περιοχή του Κύρνου Ξάνθης.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε σε ενεργοποίηση Missing Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοιπου θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Κιαζήμ Ογλού (επ.) Ανιφέ (ον.) έχει ύψος 1.54 μ., ζυγίζει 110 kg, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λουλουδάτο παντελόνι, καφέ μακρυμάνικη μπλούζα, καφέ ζακέτα, πορτοκαλί μαντήλα και κόκκινες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα