Συναγερμός για την εξαφάνιση 49χρονου στον Ταύρο

Διαβάζεται σε 2'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 49χρονου στον Ταύρο

Ενεργοποιήθηκε το Missing Alert μετά την εξαφάνιση ενός 49χρονου άντρα από την περιοχή του Ταύρου Αττικής. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση του 49χρονου Αλμασρί Εϊγιάντ από την περιοχή του Ταύρου Αττικής. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε στην ενεργοποίηση Missing Alert για τον εντοπισμό του.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

“Στις 07/07/2024, στις 12:00 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ταύρου Αττικής, Αλμασρί Εϊγιάντ, 49 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αλμασρί Εϊγιάντ, σήμερα στις 13/07/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς υπάρχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλμασρί Εϊγιάντ έχει ύψος 1.75 μ., βάρος 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα T-shirt (άγνωστου χρώματος) και ένα σορτς (άγνωστου χρώματος). Είχε ένα τατουάζ στον ώμο “I LOVE MAMA” με ένα κερί και ένα τατουάζ με ένα φίδι στον άλλο ώμο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα