Συναγερμός στη Χαλκιδική: Αγνοούνται τουρίστες που κολυμπούσαν στο Ποσείδι

Συναγερμός στη Χαλκιδική: Αγνοούνται τουρίστες που κολυμπούσαν στο Ποσείδι
Λιμενικό σώμα, φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τουριστών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν ενώ κολυμπούσαν στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι. Βρέθηκε ο ένας από τους τρεις.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό τριών αγνοούμενων λουομένων στη θαλάσσια περιοχή στο Ποσείδι, στη Χαλκιδική.

Για τον εντοπισμό τους επιχειρούν υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ένα πλοίο του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο ιδιωτικά σκάφη και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάδωσης από το παράρτημα Κασσάνδρας.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν σώο τον έναν από τους αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30. Πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα που περισυνελέγη από σκάφος του Λιμενικού που συμμετείχε στην έρευνα.

Η επιχείρηση εντοπισμού συνεχίζεται για τους άλλους δύο αγνοούμενους, που σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πρόκειται για αλλοδαπούς τουρίστες που κολυμπούσαν στην παραλία “Μύτη”, στο Ποσείδι.

“Οι συνθήκες είναι άσχημες καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 και πλέον μποφόρ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΦΕΜΥΚ (Σύλλογος Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας), Θεμελής Ιερισσιώτης που μετέχει στις έρευνες που πραγματοποιούνται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα