Συνελήφθη 29χρονη δικηγόρος που διακινούσε κοκαΐνη

Διαβάζεται σε 1'
Συνελήφθη 29χρονη δικηγόρος που διακινούσε κοκαΐνη

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα στην συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου και προέβησαν σε έλεγχο, βρίσκοντας στην κατοχή της τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, μία 29χρονη δικηγόρος, κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στην διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε η 29χρονη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα στην συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα